Qui som

Art Floral Vallribera és una empresa de segona generació situada a Riudoms, Tarragona. Ens dediquem des de fa anys a la producció i comercialització de flors i plantes ornamentals i per això comptem amb una gran experiència en aquest sector.

Comptem amb el nostre propi viver de plantes i flors naturals que ens permeten oferir un flor sempre fesca i a un preu molt competitiu. 

A Art Floral Vallribera us oferim una decoració totalment a mida pensant especialment en el dia del vostre esdeveniment. Utilitzem les flors i plantes per a crear l’ambient que la vostra festa requereix, qualsevol detall el cuidem al màxim per aconseguir l’escenari que esteu buscant.

Com treballem?

El nostre equip està format per professionals que us ajudaran a trobar el detall que busqueu, i com crear l’ambient de l’espai que voleu decorar. Flors, plantes, confecció de rams, rams núvia. Rams, centres i corones per a difunts, decoració d’espais per a qualsevol tipus d’esdeveniment…

Podem lliurar les teves flors a domicili a tot el món cada dia de la setmana.

I també…

…ens pots visitar a qualsevol de les nostres botigues. 

Estarem encantats d’atendre’t!

RIUDOMS

Ctra. TV-3142 – Riudoms – Cambrils km. 1, 43330 Riudoms

REUS

Av. President Macià 7, 43204 Reus

Art Floral Vallribera

Vallribera Art Floral som una empresa de segona generació que treballem per oferir-vos un servei personalitzat de primera qualitat. Rams de flors, corones funeràries, centres de taula, decoració floral per espais i esdeveniments.

Donem servei d’Interflora a nivell nacional i internacional.

Ens trobareu…

urgències o comandes / urgencias o pedidos

    (34) 654 605 456 


Ctra. TV-3142 Riudoms-Cambrils, km 1, 43330 RIUDOMS

   (34) 877 001 072


Av. President Macià, 7, 43204 REUS

   (34) 877 073 142